“Zodia Succesului’, o campanie Garanti Bank destinata femeilor antreprenor

Pentru a promova pachetul IMM destinat femeilor antreprenor si pentru a le ajuta pe acestea sa se ghideze mai bine in mediul de afaceri, Garanti Bank alaturi de Frank a desfasurat in perioada octombrie 2013-ianuarie 2014 campania “Zodia Succesului”.

Conceptul creativ a pornit de la ideea ca femeile antreprenor sunt hotarate si au viziune, precum si un al saselea simt in a percepe schimbarile din piata.

Frank Digital a creat website-ul dedicat, www.femeiantreprenor.ro, folosindu-se de un inovativ trend in web design – parallax, ce presupune o animatie care permite fundalului sa se miste mai incet decat continutul scris al unui website.  Acesta creeaza o experienta deosebita la navigare si reprezinta un mod eficient de a afisa informatii pe o pagina web.

De asemenea, pe pagina de Facebook a Garanti Bank a fost lansata o aplicatie unde femeile de afaceri erau invitate sa isi spuna povestile si sa devina modele care le vor inspira si pe alte femei sa isi construiasca o cariera in antreprenoriat. Ele au avut totodata sansa de a castiga promovarea propriei afaceri intr-o cunoscuta revista de business din Romania. 

Inapoi la stiri